Trainingen & Workshops

Mindfulnesstraining
Een cursus Mindfulness duurt 8 weken en bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Daarnaast krijg je een uitgebreide werkmap, een cd met oefeningen en meditaties, en huiswerkoefeningen. De training is zeer ervarings- en praktijkgericht. Het oefenen staat centraal. Dit gebeurt aan de hand van verschillende aandachts-, meditatie-, en bewegingsoefeningen. Daarbij is er de tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.Het is belangrijk dat je gedurende de trainingsperiode minimaal een half uur per dag vrij kunt maken om te oefenen.

Wat leer je bij Mindfulness?
Mindfulness leert je, om aandachtig aanwezig te zijn in het NU. Om een rustpunt in jezelf te vinden, middenin alle hectiek van het dagelijks leven.
Je leert om losser te komen van je automatische patronen. Van je gedachten, je reacties en je emoties. Je leert om vanuit een neutrale, kalme plek te observeren en te ervaren wat er in je en rondom je gebeurt. Vanuit die plek kun je bewust kiezen hoe je reageert op situaties.

Door het beoefenen van Mindfulness krijg je meer innerlijke vrijheid en innerlijke rust, en je komt stabieler en sterker in het leven te staan. Meer weten over Mindfulness?

Wat levert het je op?
De effecten van de cursus mindfulness zijn onder meer een vermindering van psychische en lichamelijke klachten, minder piekeren, meer zelfvertrouwen, meer energie en levenslust, een betere stressbestendigheid en verbeterde concentratie. Ook merken deelnemers dat zij ondermijnende gedachten en patronen beter herkennen en deze beter kunnen bijsturen. Deze resultaten zijn wetenschappelijk aangetoond.

Je kunt je aanmelden via deze link, of bel naar 06-24179934.

 
Overige trainingen en workshops
Vivee Coaching geeft daarnaast diverse andere trainingen en workshops:

  • De verborgen boodschap van ziekte; maak van je klacht je kracht.
  • Emoties: van lastpakken naar helpers.
  • Hooggevoelig: hoe vind je de balans?
  • Mediteren: wat en hoe.
  • Tegenslag: een uitnodiging tot meer geluk!

Data, tijden en tarieven worden nader bekend gemaakt.

Bij voldoende inschrijvingen (min. 5 personen) gaat een training of workshop van start. Heb je interesse in een van de trainingen? Meld je dan nu alvast aan of neem contact op!

Share