Over

Welkom, mijn naam is Astrid Silkens. Ik ben de eigenaar en oprichter van Vivee Coaching.

Ik ben geboren in 1974 en heb een DSCF5158achtergrond in de sociale wetenschappen. Binnen deze hoek heb ik me gericht op management & organisatie. Ik heb diverse functies bekleed in zowel het commerciële bedrijfsleven als in de non-profit sector.

Mijn proces
Door ziekte moest ik noodgedwongen uit het arbeidsproces stappen.
Dit was een ingrijpende ervaring: de ziekte had een enorme impact, niet alleen op mijn lichaam maar op mijn hele leven en identiteit.
Ik moest mezelf en mijn leven helemaal her-ontdekken. Ik leerde de ware betekenis en uitwerking kennen van begrippen als acceptatie, loslaten, overgave en authenticiteit. Gaandeweg deed ik vele inzichten op.
Hoe verder ik kwam, hoe meer de behoefte groeide om anderen te begeleiden op hun weg. Ik besloot om coach en trainer te worden.

Hiertoe volgde ik de hoofdopleiding tot Intuïtief Coach bij IMC Mensontwikkeling. Verdere verdieping en inspiratie deed ik op bij cursussen en trainingen op het gebied van o.a. Lichaamswerk, gesprekstechnieken, Transactionele Analyse, Focussen, en Stressmanagement.

Missie
Graag wil ik anderen laten zien hoe je tegenslag, twijfels of onvrede kunt ombuigen naar kracht en nieuwe mogelijkheden.
Hoe het een uitnodiging is om authentiek te zijn en te leven, volgens je eigen tempo, je eigen koers, en je eigen verlangens.
Graag begeleid ik je hierin!

Tegenslag is niets anders dan een verandering, waar je je nog niet op hebt aangepast’.
Aimee Mullins
Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Share